filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Een dameshoed is vandaag de dag één van de meest gedragen accessoires. U draagt een hoed al lang niet meer enkel om te beschermen tegen de zon of om uw hoofd warm te houden op koude dagen. Dameshoeden mogen gezien worden! Bij Hoedenzaak Jos van Dijck vindt u een zeer uitgebreide collectie dameshoeden in allerlei soorten en maten. Van een zonnehoed voor dames tot aan vilthoeden, u vindt het allemaal bij ons. De hoed is een tijdloze klassieker. Ontdek onze fijne selectie van de beste merken bij Jos van Dijck!Wat voor dameshoeden zijn er?

Zoekt u een hoed voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft of ander evenement dat binnenkort op de planning staat? Of bent u gewoon op zoek naar een nieuwe dameshoed voor alledaags gebruik? De mooiste collectie dameshoeden hebben wij voor u samengesteld. Een hoed is te dragen naar verschillende gelegenheden. In de winter houdt een prachtige vilthoed u lekker en warm en een zonnehoed voor dames biedt juist verkoeling op warme zomerdagen. Voor een zomerbruiloft kiest u een chique hoed, hiermee maakt u uw outfit geheel in stijl af. Draag een hoed om uw casual outfit een eigen twist te geven. Zoals u ziet is er voor elk moment wel een hoed te vinden. Naar het strand draagt u bijvoorbeeld een van onze zomerstrohoeden. bekijk voor speciale gebeurtenissen, zoals een bruiloft deze collectie eens.

Hoe draag ik een hoed?

Heeft u een speciale gelegenheid? Dames dragen hun hoed dan vaak iets meer naar rechts, vaak zijn hoeden zo gemaakt dat ze rechts het mooist vallen. Een dameshoed zorgt vaak voor een extra touch. Combineer uw kleding en hoed, zodat er een mooi geheel ontstaat. Heeft u kleding aan met veel print, kies dan voor een hoed die wat rustiger is. Als de basis juist rustig is kunt u juist voor een wat opvallendere hoed kiezen. Wat belangrijk is: koop een hoed in de juiste maat. Weet u niet wat uw hoedenmaat is? U kunt dit zelf meten door een meetlint rondom uw hoofd te laten lopen. Belangrijk is dat u meet boven de oren en wenkbrauwen. Het aantal centimeters is uw hoedenmaat. U bent ook van harte welkom langs te komen in onze winkel, wij meten het graag voor u op.

Koop uw dames hoed online bij Hoedenzaak Jos van Dijck

Hoedenzaak Jos van Dijck is een echt familiebedrijf, dat al sinds 1923 kwaliteitshoeden aanbiedt. Een hoge klanttevredenheid en bieden van goede service staat bij ons voorop. In ons atelier is het mogelijk om uw hoed geheel op maat te maken. Onze collectie hoeden en petten is zeer ruim. Wilt u een hoed met eigen ogen bekijken en weten hoe de hoed u staat of van persoonlijk advies voorzien worden? Breng een bezoek aan onze sfeervolle winkel in Utrecht!

Bekende merken van de beste kwaliteit

Naast dameshoeden en herenhoeden biedt Jos van Dijck ook allerlei andere producten, zoals streetwear, handschoenen, sjaals en wandelstokken. Het grootste gedeelte van het assortiment importeren wij uit Italië, Engeland, Frankrijk, Duitsland, USA, Australië en Zweden. Hierdoor bieden wij alleen echte kwaliteitshoeden aan van bekende merken, onder andere:

  • Stetson;
  • Brixton;
  • Akubra;
  • Borsalino;
  • Whiteley;
  • Wigens.
  • Dameshoeden bestellen

    Een zonnehoed voor dames, een baret of opvallende zwarte dames hoed, u vindt het bij ons. Staat uw favoriete dameshoed ertussen? Bestel dan direct en u heeft uw dameshoed binnen 5 werkdagen in huis! Onze uitgebreide collectie vullen we constant aan met de meest trendy hoofddeksels waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken. Een dameshoed van de beste kwaliteit kopen doet u bij Hoedenzaak Jos van Dijck!