" />
filter_list

Filter

Bent u op zoek naar een Bronté hoed? Een Bronté hoed is ontworpen in Nederland door een Nederlandse designer. Koningin Maxima draagt veel hoeden van Bronté. Het zijn veelal stijlvolle en klassieke hoeden. Zo vindt u hier hoeden voor gelegenheden, maar net zo goed fijne bontmutsen om het winterweer mee te trotseren. Het gezicht achter Bronté is Marly Vroemen. Samen met haar man heeft ze een dochter Bronté, dus het is niet zo moeilijk te raden waar de naam van het hoedenmerk vandaan komt. Ze is het meest bekend geworden om haar Fedora hoed. Bronté hoeden zijn er voor elke vrouw van alle leeftijden. Bij Hoedenzaak Jos van Dijck kunt u voor een scherpe prijs uw eigen Bronté designhoed kopen.

Bezig met laden...
visibility

Bronte zomer bogarthoed 'Grace' zwart

69,95

visibility

Bronte zomer bogarthoed 'Jacqueline' wit

74,95

visibility

Bronte zomer bogarthoed 'Melina' naturel creme

69,95

visibility

Bronte zomer bogarthoed 'Melina' naturel

69,95

visibility

Bronte zomer bogarthoed 'Melina' rood

69,95

visibility

Bronte zomerhoed 'Chloe' licht grijs

79,95

visibility

Bronte zomerhoed 'Chloe' multi color taupe

64,95

visibility

Bronte zomerhoed 'Chloe' NAVY

79,95

visibility

Bronte zomerhoed 'Chloe' ROZE

79,95

visibility

Bronte zomerhoed Bonnie / GRIJS

77,50

visibility

Bronte 'Britt' Zonneklep / Donkerblauw

42,50

visibility

Bronte 'Britt' Zonneklep ZWART

42,50

visibility

Bronte 'Veronique' / White

79,95

visibility

Bronte Amber Piloten Wollen Bontmuts Grijs

82,50

visibility

Bronte Britt Zonneklep / Camel

42,50

visibility

Bronte Piloten bontmuts KHAKI

75,00

visibility

Bronte Piloten bontmuts Leder BRUIN & NATUREL

132,50

visibility

Bronte Piloten bontmuts ZWART

75,00

visibility

Bronte Piloten Wollen bontmuts BEIGE

82,50

visibility

Bronte Piloten Wollen bontmuts ZWART

82,50

   1  2 3  

Steeds meer hoeden in het straatbeeld

De terugkeer van de hoed als modieus item in het straatbeeld is al talloze malen aangekondigd. Maar écht lukken wilde het steeds nét niet. Tot het najaar van 2016. U ziet steeds meer hoeden in het straatbeeld en hoeden van Bronté kunnen daar niet in ontbreken. Bronté hoeden zijn zeer kwalitatief en voor iedereen zit er wel een passend model in de collectie. Bij Hoedenzaak Jos van Dijck vindt u onder andere Bronté zomerhoeden, Bronté regenhoeden, Bronté clochehoeden, Bronté zonnekleppen en Bronté bontmutsen. Wilt u er zeker van zijn dat u direct de perfecte maat kiest? Meet dan uw eigen hoofdmaat op! Dit doet u door een textielcentimeter een vingerdikte boven de oren en wenkbrauwen rondom uw hoofd te trekken. Het gemeten aantal centimeters is uw hoed maat! Dus meet u bijvoorbeeld 58 cm? Dan heeft u maat 58. Bronté hoeden zijn met veel zorg ontworpen en gemaakt. Omdat wij vertrouwen op de kwaliteit van onze hoeden is een garantie van 1 jaar bij ons vanzelfsprekend bij normaal gebruik. In ons eigen atelier kunnen wij uw Bronté hoed, indien gewenst, ook nog eens geheel op maat maken. Heeft u een keuze kunnen maken uit onze collectie Bronte uit Nederland? Bestel uw Bronte hoed dan direct en u heeft uw hoed binnen 5 werkdagen in huis.


Laatst bekeken producten

Om Hoedenonline.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.