filter_list

Filter

Flat caps, heren droegen ze al in het jaar 1400, maar zijn nu weer helemaal terug van weggeweest. Dankzij de populariteit van de serie Peaky Blinders is een flat cap een item waar we niet meer omheen kunnen. Doordat flat caps er zijn in vele prints, kleuren, materialen én uitvoeringen is het zeker een aanrader om meerdere flat caps in huis te halen. Combineer de flat cap voor heren met jouw favoriete outfit en geef zo een unieke touch aan jouw look.Waar komen flat caps vandaan?

Flat caps komen oorspronkelijk uit het noorden van Engeland. De cap werd door immigranten naar Amerika gebracht, waar de pet al snel populair werd. In 1571 kwam er in Amerika een wet om regionale consumptie van wol te stimuleren. Hierdoor moesten alle mannen en jongen vanaf 6 jaar op zondagen en feestdagen een wollen pet of muts dragen. Hierdoor droegen steeds meer ‘gewone’ mannen een flatcap. In de 19e eeuw werden flat caps voornamelijk op het platteland van Engeland en Ierland gedragen en werd het gezien als hoofddeksel van de arbeidersklasse. Door de jaren heen werd de flat cap ook steeds vaker gedragen door heren in hogere klassen. Tegenwoordig zien we steeds vaker flat caps voor heren verschijnen in het modebeeld en wordt het zeker gezien als een aanvulling van een outfit.

Diverse materialen en designs

Bij Hoedenonline bent u aan het juiste adres voor het kopen van trendy flat caps voor heren . Daarbij kunnen wij flat caps opdelen in drie categorieën:

Per pagina zijn de diverse producten onderverdeeld. Klik hierop en bekijk de collectie. Daarbij is het altijd goed om te weten dat wij altijd een ruimte collectie flatcaps aanbieden. Smaken verschillen en daarbij wilt u misschien zelf ook wel variëren wat betreft uw looks. Daarom kunt u bij ons terecht voor flatcaps in diverse kleuren, materialen en designs. In de zomer is het een goede keuze om te kiezen voor een lichte flatcap van katoen of linnen, terwijl een donkere flatcap van wol of leer in de winter een uitstekende keuze is.

Topkwaliteit

Flat caps zijn modieus én tijdloos. Om zolang mogelijk plezier te beleven van uw flatcap is het belangrijk dat u een flat cap in huis haalt van hoogwaardige kwaliteit. Daarvoor bent u bij Hoedenonline helemaal aan het juiste adres. Wij bieden enkel flatcaps aan van topkwaliteit van bekende merken, zoals Stetson, Brixton, Alfonso d’Este en ga zo maar verder. Bekijk ons ruime assortiment en ga op zoek naar uw favoriete flatcap.

Flatcaps bestellen

Kunt u een keuze maken tussen ons ruime aanbod flat caps? Wanneer u uw favoriet heeft gevonden ontvangt u uw flatcap na het afrekenen al binnen vijf werkdagen in huis. Zo kunt u nog op korte termijn uw look afmaken met dit modieuze item. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. Wij staan voor u klaar en helpen u verder zodat u een juiste keuze maakt!


Laatst bekeken producten

Om Hoedenonline.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Advies 

Onze winkel is gesloten tot en met 2 maart 2021 als gevolg van de door de Nederlandse overheid afgekondigde maatregelen.

CLICK & COLLECT
Het is wel mogelijk om uw bestelling af te halen,
met inachtneming van de door de overheid opgelegde 4 uur tijd tussen bestellen en afhalen.
Dit staat als optie aangegeven bij de bestelling.


Om uw toch zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunnen wij u door middel van e-mail, telefoon en of via Skype adviseren over uw eventuele aankopen.
Voor Skype contact aub eerst mailen, wij sturen u dan een link met uitnodiging tot Skype gesprek.


info@josvandijck.nl    030 231 67 67   

Woont u binnen de stadsgrenzen van Utrecht dan kunnen wij, op verzoek, uw bestelling persoonlijk bij u afleveren.