filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Heren droegen vroeger al hoeden, alleen toen was het om mensen te laten zien wat de sociale status was of welk beroep men had. Tegenwoordig is het één van de meest gedragen modeaccessoires. Niet gek, want een hoed is ideaal bij koude en juist bij heel warme dagen, ter bescherming van het hoofd, maar het maakt een outfit ook echt af. Een hoed is voor heren de finishing touch aan een outfit. Een chique outfit, een casual outfit of voor een speciale gelegenheid als een bruiloft of juist een begrafenis, kan een hoed een passende accessoire zijn.

Zwarte hoed - Witte hoed - Blauwe hoed - Beige hoed Soorten hoeden heren

Wij hebben in de hoedenzaak ontzettend veel soorten hoeden. Wij bieden de tijdloze en stoere outdoorhoeden, de klassieke Fedora hoeden, Western hoeden die bekend zijn als cowboyhoeden, de strohoeden, vissershoeden en hoge hoeden. Ook de klassieke bolhoeden vindt u in de collectie van Hoedenonline. We bieden alleen hoeden aan van gerenommeerde merken die staan voor kwaliteit. Al onze hoeden kunnen wel tegen een stootje en zijn gemaakt van de mooiste materialen als vilt en leer. U vindt op deze pagina herenhoeden voor verschillende stijlen én we maken zelfs hoeden op maat. Dus de collectie die u op deze pagina ziet, kan nog uitgebreid worden met een hoed voor u, speciaal op maat gemaakt.

Herenhoeden voor ieder seizoen

Vroeger droegen heren die veel buiten waren, zoals boswachters, jagers en boeren vaak hoeden. Hoeden van vilt om zich te beschermen tegen regen en kou. Strohoeden werden gedragen om gezicht, hoofd en nek te beschermen tegen felle zon op het land. Tegenwoordig draagt bijna iedere fashiongevoelige man wel een hoed. In de winter zijn gevoerde hoeden populair, zoals de gevoerde tweedhoeden, hoeden van premium vilt en de bogarthoed die van nature waterafstotend is. In de zomer zijn juist de lichte hoeden voor heren erg populair. Denk aan stoffen als katoen, of de hoed gemaakt van bladeren: de Panamahoed. De Panamahoed is een lichte hoed in materiaal, maar ook qua look, ziet het er luchtig uit. Een hoed voor in de zomer moet luchtig zijn, warmte moet weg kunnen en het moet bescherming bieden tegen verbranding van de zon.

Hoeden voor heren bestellen

Heeft u een hoed gevonden in onze collectie? Geef dan uw hoofdmaat aan en klik op ‘bestellen’, zo plaatst u het artikel in uw winkelmandje. Uw hoofdmaat kunt u zelf opmeten door met een meetlint de omtrek van uw hoofd te meten. Het aantal centimeters duidt uw hoofdmaat aan. Is de omtrek van uw hoofd 60 centimeter, dan is uw hoofdmaat ook 60. Kies liever iets te groot dan te klein. Vochtig materiaal krimpt namelijk. U bestelt uw gewenste hoed en wij zorgen dat u er binnen vijf werkdagen van kunt genieten.

Jos van Dijck hoedencollectie voor heren

U vindt bij ons altijd de beste merken en de mooiste hoeden. Wij halen onze artikelen uit Italië, Engeland, Frankrijk, Duitsland, USA, Australië en Zweden. Ons assortiment in hoeden voor heren vullen we constant aan met de meest trendy hoeden. Slaagt u bij Jos van Dijck, Dé Hoedenzaak sinds 1923?