filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Barts staat bekend voor zijn comfortabele en kwalitatieve hoofdaccessoires. Binnen ons brede assortiment hebben wij een mooie collectie kindermutsen. Daarnaast vindt u ook een fleecesjaal voor kinderen. Daardoor hebben kinderen het lekker warm in de winter. Voor de zomer hebben we een aantal kinderhoeden om het hoofd tegen de felle zon te beschermen. Ideaal als u met uw kinderen op vakantie gaat of het in Nederland heerlijk weer is.
Bezig met laden...
15%
visibility

Barts Snowboard Division kindermuts Rood

20,00

17,07

53%
visibility

Barts kinder Royal Shawl Red

20,00

9,44

19%
visibility

Barts kinder bucket hat Navy

25,50

20,70

24%
visibility

Barts kindermuts King of the World Navy

20,00

15,20

24%
visibility

Barts Knotty kindermuts Navy

20,00

15,20

24%
visibility

Barts Knotty kindermuts Eggplant

20,00

15,20

Het ontstaan van Barts

Het bekende Nederlandse mutsen- en hoedenmerk Barts is ontstaan in 1986. De oprichter Bart Koene van het merk verkocht in dat jaar zijn handgemaakte en kleurrijke zwembroeken op de zonnige stranden van Saint-Tropez. Het bleek een groot succes en de complete collectie was binnen zes weken verkocht. Een vrouw die hem bij het verkopen van de zwembroeken hielp droeg ter bescherming tegen de zon een stuk stof om haar hoofd. De mensen van de jetset waren laaiend enthousiast over deze hippe hoofdbedekking, die vandaag de dag beter bekend staat als de bandana. Vanaf dat moment ontstond het idee om zich op hoofdbedekkingen te richten en slechts een paar jaar later was het merk Barts geboren. Toen Koene genoeg geld had verdiend met zijn eerste zwembroekenlijn ging hij op wereldreis. Op Bali vond hij de mooiste stoffen die hij mee naar Nederland nam. Van deze bijzondere stoffen maakte hij zijn eerste grote collectie hoofdaccessoires.

Het merk Barts nu

Sindsdien is het merk gespecialiseerd op hoofdaccessoires voor in de winter en behoort tot een van de bekendste merken op het gebied van winterkleding. Maar ook in de zomer staat Barts niet stil. Sinds 2014 wordt elk jaar een prachtige zomercollectie ontworpen met hoofdaccessoires, bikini’s en meer. Er is dus voor iedereen iets leuks te vinden om het hele jaar door te dragen. 

Hoogwaardige hoofdaccessoires van het merk Barts

De accessoires voor in de winter zijn vaak gemaakt van katoen en fleece. Ze hebben een perfecte pasvorm, draagcomfort en styling waardoor uw kind het altijd heerlijk warm heeft in de winter. De mutsen, sjaals en hoeden worden ontworpen in Nederland en produceert in Azië. U profiteert daarom van een voordelige prijs en een modern design.

Collectie hoofdaccessoires voor jong en oud

Bij ons vindt u altijd de beste merken en hoeden van een hoogwaardige kwaliteit. Weliswaar zijn de hoofdbedekkingen van het merk Barts voor kleine kinderen, echter hebben we ook diverse andere collecties voor mannen en vrouwen. Wanneer u dus voor uzelf op zoek bent naar een mooi hoofdaccessoire bent u bij Hoedenzaak Jos van Dijck aan het juiste adres. Wij creëren sinds 1923 met veel passie en vakmanschap een eigen hoedenlijn en zijn de schakel tussen trendy hoeden en onze trouwe klanten.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de collectie van het merk Barts of wilt u zich graag door onze specialisten laten adviseren? Dan mag u altijd contact met ons opnemen! Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Gezamenlijk gaan we met u op zoek naar het perfecte hoofdaccessoire. U bent vanzelfsprekend ook van harte welkom in onze hoedenwinkel in Utrecht.