filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Caps zien we al jaren en jaren achter elkaar het hele jaar gedragen worden door mannen van jong tot oud. Er zijn verschillende caps voor heren: de army cap, de visor cap, baseball en trucker cap. Bent u ook op zoek naar een cap? Een cap beschermt uw hoofdhuid tegende brandende zon, uw haar tegen beschadiging door de zon en het biedt schaduw voor uw gezicht. En als we heel eerlijk zijn, is een cap ook gewoon ideaal voor als het haar eens een dag niet meewerkt of u geen zin heeft om uw haar te doen. Bekijk de verschillende caps die we met zorg voor uw selecteren op deze site.Army caps

Army caps, de naam zegt het al: vroeger werden dit model caps vooral gezien bij militairen. Tegenwoorden is het voor vrouwen, kinderen en heren een waar fashion item. Army caps bestemd voor in de winter zijn van wat dikkere stoffen gemaakt en voor in de zomer is vaak luchtig katoen gebruikt. Daarnaast zijn er ontzetten veel variaties: verschillende kleuren, bewerkingen en prints.

Visor caps

Een zomerse outfit afmaken, dat doet u met een visor cap. Deze cap is speciaal gemaakt voor in de zomer om bescherming aan het gezicht te brengen tegen te harde UV-straling, door de cap zo te ontwerpen dat het aan de voorkant een grotere klep heeft. Daarnaast zijn ze ook van heel luchtig materiaal gemaakt, wat weer extra comfort biedt in de zomer.

Baseball caps

De Baseball cap is een wat sportievere variant, die zich kenmerkt door de gebogen klep en het materiaal: katoen. Deze pet zien we veel terug bij jong én oud en hoewel ze vroeger speciaal voor sporters gemaakt werden, is de pet nu voor iedere man te dragen. De baseball cap is vaak te verkrijgen met een bepaald (sport)merk op de cap, wat het nog sportiever maakt. Een heel bekend voorbeeld is de new era 39thirty van de New York Yankees

Trucker caps

Een trucker cap lijkt heel erg op de baseball cap, maar het verschilt wel in materiaal en daarnaast is de trucker cap verstelbaar aan de achterzijde met een druksluiting, vaak gemaakt van kunststof. De trucker cap is vaak heel luchtig door het gebruik van mesh (soort stof dat op gaas lijkt), de klep is gemaakt van kunststof met een stof eromheen, wat de pet heel stevig maakt.

Bestel online cap voor heren bij Jos van Dijck

Wilt u een pet bestellen bij Jos van Dijck, meet dan eerst uw hoofdomtrek op. Het aantal centimeters staat gelijk aan uw maat. Stel u heeft dus 50 cm hoofdomtrek, dan is uw maat ook 50. Sommige caps in onze collectie zijn ‘one size fits all’, dan hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over of de pet wel past. Daarnaast kunt u ook altijd binnen 14 dagen uw aangekochte artikel retourneren, mits deze niet gedragen of gebruikt zijn. Zie ‘retourformulier’ op onze site, voor u het pakketje weer terugstuurt. We maken ook hoeden en petten op maat, neem daarvoor contact met ons op!

Witte pet