" />
filter_list

Filter

Tijdens een bijzondere gelegenheid, bijvoorbeeld een bruiloft wilt u natuurlijk niet in uw dagelijkse outfit voor de dag komen. Een jurk of pak met bijpassende tas en hoed of  fascinator (haarversiering) is een betere keuze. Bij Hoedenzaak Jos van Dijck vindt u een uitgebreide collectie hoeden, dopjes, haarversieringen en handtassen. Er zit gegarandeerd een exemplaar naar uw wens tussen. Mooie accessoires voor een bruiloft of andere gelegenheid

Hoedenonline is de webshop van Hoedenzaak Jos van Dijck, een echt familiebedrijf dat al sinds 1923 kwaliteitshoeden aanbiedt. Wat kunt u van ons verwachten?:

  • Grote collectie hoeden;
  • Gemakkelijk online bestellen;
  • Klantvriendelijkheid en goede service;
  • Aanbod van diverse bekende merken;
  • Eigen atelier waar uw hoed, indien wenselijk, op maat wordt gemaakt;
  • Fysieke winkel in Utrecht.
     

Bekende merken van de beste kwaliteit

Hoedenzaak Jos van Dijck biedt naast accessoires voor bruiloften en andere speciale gelegenheden ook diverse andere producten aan, zoals dameshoeden en herenhoeden maar ook handschoenen, sjaals en wandelstokken. Wij importeren het grootste gedeelte van het assortiment uit Italië, Engeland, Frankrijk, Duitsland, USA, Australië en Zweden. Hierdoor bieden wij alleen echte kwaliteitshoeden aan van bekende merken, onder andere Whiteley, Maddox en Seeberger.

Bestel direct bij Hoedenzaak Jos van Dijck

Heeft u geschikte accessoires gevonden voor uw bruiloft of andere gelegenheid? Bestel dan direct bij Hoedenzaak Jos van Dijck en u krijgt uw bestelling binnen 5 werkdagen thuis gestuurd! 


Om Hoedenonline.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.