" />
filter_list

Filter

Een prachtige selectie hoeden vinden wij de westernhoeden. U heeft bij ons de keuze uit de Spaanse hoed en de western ‘cowboy’ hoed. Ze zijn stoer en tonen karakter. De brede rand van de westernhoed zorgt voor veel schaduw: u bent dus beschermt tegen de zon. Dit maakt de westernhoed uitermate geschikt om te dagen bij mooi weer! Onze collectie westernhoeden is met de grootste zorg uitgezocht en door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van de beste keuze.

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Bailey 'Clayton' / pecan

197,50

visibility
shopping_cart

Bailey 'Dillinger' / Black

179,95

visibility
shopping_cart

Renagade by Bailey 'Cowpuncher' / gun metal

197,50

visibility
shopping_cart

Renagade by Bailey 'Cowpuncher' / Black

179,95

visibility
shopping_cart

Bailey Bangora 'Costa'

84,95

visibility
shopping_cart

Bailey Bangora 'Desert Knight'

87,50

visibility
shopping_cart

Fiebig westernhoed zwart

43,50

visibility
shopping_cart

Panizza 'Colorado' Westernhoed Zwart

209,95

visibility
shopping_cart

Panizza 'Colorado' Westernhoed Naturel

209,95

visibility
shopping_cart

Panizza 'Colorado' Westernhoed Cognacbruin

209,95

Western eyecatcher hoed

Klaar voor een mooie buitenactiviteit? Niet zonder een fantastische westernhoed! Ga in stijl op pad en laat zien dat u geknipt voor een mannelijke hoed als deze. Met zo’n hoed straalt u uit dat u houdt van lekker buiten genieten van de zon en dat graag op een stijlvolle manier doet. Uw hoed is uw eyecatcher en die mag door iedereen gezien worden. Elke western hoed is met veel zorg gemaakt. Ze zijn van een goede kwaliteit en wij vertrouwen voor 100% op die kwaliteit. Daarom krijgt u vanzelfsprekend van ons een garantie van 1 jaar op uw western hoed, mits u uw hoed normaal gebruikt. Ons assortiment bestaat uit de merken Brixton, Fiebig, Hatland en Panizza.

De oorsprong van de western hoed

De oorsprong van de western hoed ligt ver in de geschiedenis. De cowboy western hoed werd bedacht om te beschermen tegen alle mogelijke weersomstandigheden. De eerste western cowboy hoed voldeed aan een aantal voorwaarden voor het maken van weerbestendige hoeden. Zo kreeg de hoed een tamelijk hoge kroon, voor de isolerende werking. Daarnaast kreeg de hoed een brede rand, die de drager beschermt tegen zowel zonlicht al regen. En ten slotte werd de hoed gemaakt van bontvilt, die de hoeden licht van gewicht maken. Wilt u ook een western hoed voor heren? Neem dan snel een kijkje op onze webshop, om te kijken of er iets tussen zit wat aansluit op uw wensen.

De perfecte maat

Bij de aankoop van zo’n hoed wilt u er wel van verzekerd zijn dat de hoed u als gegoten zit. Zorg er dus voor dat u op de hoogte bent van uw eigen hoofdmaat. U kunt uw hoofdmaat meten door een textielcentimeter rondom uw hoofd te trekken. Doe dit een vingerdikte boven de oren en wenkbrauwen langs. Daarna is de vuistregel heel simpel: het gemeten aantal centimeters is uw hoed maat! Dus meet u bijvoorbeeld 60 cm? Dan heeft u maat 60. Op onze webpagina ‘Uw maat meten’ vindt u hoe deze hoedenmaten zich verhouden tot de Amerikaanse maten small tot en met extra extra large. Tot slot kunnen wij uw Spaanse of cowboy hoed in ons atelier zelfs geheel om maat maken als u de meest perfecte pasvorm wenst.Zo heeft u altijd een hoed die perfect aansluit op uw hoofd.

Bestel uw western hoed in onze webshop

Staat uw perfecte western hoed er tussen? Bestel ‘m dan direct en u heeft uw hoed binnen 5 werkdagen thuis bezorgd! De collectie wordt bij nieuwe vondsten direct aangevuld met de meest stijlvolle en stoere hoeden waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken. Een herenhoed van de beste kwaliteit kopen doet u bij Hoedenzaak Jos van Dijck!


Laatst bekeken producten

Om Hoedenonline.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.