filter_list

Filter

0
Onbeperkt
streetwear

Wilt u zich onderscheiden van de massa? Kies dan voor een hoed uit de collectie streetwear van Hoedenzaak Jos van Dijck. Deze collectie bestaat uit diverse modellen, waarmee er een fantastische indruk gemaakt wordt. In onze collectie bieden wij onder andere diverse hoeden en petten en aan van de bekende merken Kangol, Fiebig en Brixton.

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

brixton beta packable bucket hat navy and sky blue

Stoere vissershoed is van Brixton, makkelijk om mee te nemen.

44,95

visibility
shopping_cart

brixton beta packable bucket hat cotton black

Stoere vissershoed is van Brixton, makkelijk mee te nemen.

44,95

Online streetwear kopen bij Hoedenzaak Jos van Dijck

Hoedenzaak Jos van Dijck is een echt familiebedrijf, dat al sinds 1923 kwaliteitshoeden aanbiedt. Wat kunt u van ons verwachten?:

  • Grote collectie hoeden en petten;
  • Gemakkelijk online bestellen;
  • Klantvriendelijkheid en goede service;
  • Aanbod van diverse bekende merken;
  • Eigen atelier waar uw hoed, indien wenselijk, op maat wordt gemaakt;
  • Fysieke winkel in Utrecht.

Bekende merken van de beste kwaliteit

Hoedenzaak Jos van Dijck biedt naast streetwear ook diverse andere producten aan, zoals dameshoeden en herenhoeden maar ook handschoenen, sjaals en wandelstokken. Wij importeren het grootste gedeelte van het assortiment uit Italië, Engeland, Frankrijk, Duitsland, USA, Australië en Zweden. Hierdoor bieden wij alleen echte kwaliteitshoeden aan van bekende merken, onder andere Stetson, Brixton, Akubra en Whiteley.

Streetwear bestellen

Staat uw favoriete streetwearhoed er tussen? Bestel dan direct en u heeft ‘m binnen 5 werkdagen in huis! De uitgebreide collectie wordt constant aangevuld met de meest trendy hoofddeksels waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken. Een hoed van de beste kwaliteit kopen doet u bij Hoedenzaak Jos van Dijck!