filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Tijdens een zonnige of juist regenachtige dag is een hoed een must-have in ieders kledingkast. Het beschermt immers tegen de sterke uv-straling en houdt het haar droog. Bij Hoedenzaak Jos van Dijck bieden wij een uitgebreide collectie casualwear. Onze zomerhoeden en regenhoeden beschermen niet alleen tegen zon of regen, maar zijn ook nog eens erg trendy en mooi. De casualwear hoeden van Jos van Dijck zijn dus multifunctioneel! Bekijk snel onze uitgebreide collectie en bestel online.Hoedenzaak Jos van Dijck; casualwear en meer

Hoedenzaak Jos van Dijck biedt naast casualwear ook diverse andere producten aan, zoals dameshoeden en herenhoeden maar ook handschoenen, sjaals en wandelstokken. Wij importeren het grootste gedeelte van het assortiment uit Italië, Engeland, Frankrijk, Duitsland, USA, Australië en Zweden. Hierdoor bieden wij alleen echte kwaliteitshoeden aan van bekende merken, onder andere Stetson, Brixton, Akubra en Whiteley.

Kracht van Hoedenzaak Jos van Dijck

Hoedenonline is de webshop van Hoedenzaak Jos van Dijck, een echt familiebedrijf dat al sinds 1923 kwaliteitshoeden aanbiedt. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en goede service. Zo hebben wij een eigen atelier waar wij uw hoed, indien wenselijk, geheel op maat maken. Wij bieden een erg ruim assortiment hoeden en petten aan. Wilt u de hoeden in het echt aanschouwen of advies op maat ontvangen? Kom dan eens naar onze sfeervolle winkel in Utrecht!

Online bestellen

Wilt u ook nooit meer hoofdpijn na een dag in de zon lopen? Of verwilderde haren na een fietstocht in de regen? Kies dan voor een zomerhoed of regenhoed van Hoedenzaak Jos van Dijck. Wij bieden een uitgebreide casualwear collectie. Bestel direct en u krijgt uw bestelling binnen 5 werkdagen thuis gestuurd! Een hoed van de beste kwaliteit kopen doet u bij Hoedenzaak Jos van Dijck!