panizza fedora aquila 30x haarvilt  grijs panizza fedora aquila 30x haarvilt  grijs panizza fedora aquila 30x haarvilt  grijs panizza fedora aquila 30x haarvilt  grijs panizza fedora aquila 30x haarvilt  grijs
panizza fedora aquila 30x haarvilt  grijs panizza fedora aquila 30x haarvilt  grijs panizza fedora aquila 30x haarvilt  grijs panizza fedora aquila 30x haarvilt  grijs panizza fedora aquila 30x haarvilt  grijs
panizza fedora aquila 30x haarvilt grijs
Een prachtige elegante hoed van Panizza uit Italie (Toscana). Gemaakt van 70% konijnen haarvilt en 30% beverhaar.
€ 279,95
Prijs per stuk
 

Ontdek de Aquila 30X Outdoor Fedora hoed van het prestigieuze Italiaanse merk Panizza, een echt meesterwerk uit Italië.
Deze hoed is gemaakt van hoogwaardig haarvilt, met een mix van 70% konijnenhaar en 30% beverhaar, wat resulteert in een luxueuze en duurzame vilt kwaliteit.

Het konijnenhaar zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel, terwijl het beverhaar de hoed extra veerkracht en duurzaamheid geeft. Samen creëren ze een unieke combinatie die zorgt voor een soepele pasvorm en een langere levensduur van de hoed, zelfs in ruwere omstandigheden.

Met een randbreedte van ongeveer 6,2 cm heeft de Aquila 30X een tijdloos silhouet dat moeiteloos elegantie uitstraalt, terwijl het ook bescherming biedt tegen de elementen. De rand is bovendien omgeslagen, waardoor deze extra stevig is en zijn vorm behoudt, zelfs tijdens outdoor avonturen.

Met de Aquila 30X van Panizza ben je verzekerd van Italiaanse vakmanschap en kwaliteit. Deze hoed combineert stijl met functionaliteit en biedt een optimale bescherming en comfort ook tijdens je buitenactiviteiten. 


De kleur op de foto kan afwijken van het geleverde product. Dit komt door het gebruik van studiolampen om het product te belichten en de afstelling van uw beeldscherm. Houdt hier rekening mee.

Note
Het konijnenhaar is een restproduct van de voedselindustrie en het beverhaar is afkomstig uit Canada waar er jaarlijks 100.000 bevers worden gevangen ivm het open houden van de waterwegen.

Hoedenonline - Hoedenzaak Jos van Dijck. Sinds 1923 een familiebedrijf.