In 1923 opende Hoedenzaak Jos van Dijck haar deuren voor het eerst, en dit jaar markeert ons 100-jarig jubileum. Maar dat is niet de enige reden waarom we dit jaar feestvieren. Recentelijk hebben we een eer ontvangen die slechts weinigen ten deel valt: het recht om het koninklijk wapen te voeren. En met de prestigieuze toevoeging 'Bij koninklijke beschikking hofleverancier'. Deze erkenning is een mijlpaal in onze geschiedenis en een eerbetoon aan een eeuw van toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

De eeuw van erfgoed

Het begon allemaal op die historische dag in 1923, toen onze winkel in Utrecht werd geopend. Wat begon als een bescheiden bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een winkel dat synoniem staat voor kwaliteit en vakmanschap. Onze rijke geschiedenis omvat belangrijke mijlpalen, die ons hebben geleid naar de eretitel 'Hofleverancier'.

Toekenning koninklijk wapen

Het recht om het koninklijk wapen te voeren, is een erkenning van ons voortdurende streven naar het beste. We zijn trots op het feit dat we de hoge normen van de koninklijke familie hebben gehaald en dat we onze klanten al een eeuw van dienst zijn. De recente toekenning is een bewijs van onze voortdurende betrokkenheid bij kwaliteit en traditie.

Toewijding aan kwaliteit

Onze toewijding aan kwaliteit is altijd de drijvende kracht achter ons succes geweest. Bij Hoedenzaak Jos van Dijck geloven we dat elk product dat onze winkel verlaat, een weerspiegeling moet zijn van vakmanschap en aandacht voor detail. Of het nu gaat om hoeden, accessoires of iets anders, we stellen nooit compromissen als het gaat om de tevredenheid van onze klanten.

Vakmanschap en traditie

Als hofleverancier hebben we het voorrecht gehad om deel uit te maken van talloze speciale momenten in het leven van onze klanten. Van bruiloften tot de Prinsjesdag, onze producten zijn altijd een symbool geweest van elegantie en stijl. We koesteren de traditie van vakmanschap en streven ernaar om deze voort te zetten voor toekomstige generaties.

Onze klanten zijn onze drijfveer

Onze klanten zijn de kern van ons succesverhaal. Het is jullie vertrouwen en loyaliteit die ons hebben geholpen om de eretitel van hofleverancier te bereiken. We zijn dankbaar voor elke klant die door onze deuren is gelopen en elke gelegenheid die we hebben gehad om jullie levens speciaal te maken.

Een toekomst vol belofte

Terwijl we onze rijke geschiedenis en recente erkenning vieren, kijken we ook uit naar de toekomst. We blijven toegewijd aan het leveren van producten en diensten van de hoogste kwaliteit en het behouden van de erfenis van hoog niveau die ons de eretitel 'Hofleverancier' heeft opgeleverd.

Op nog vele jaren!

Het voeren van het koninklijk wapen is een eer die we met nederigheid en trots accepteren. Het vertegenwoordigt niet alleen onze geschiedenis, maar ook onze voortdurende belofte om jullie, onze gewaardeerde klanten, het allerbeste te bieden. Hoedenzaak Jos van Dijck ernaar uit om de komende decennia samen met jou te delen en te blijven voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit.

  Francesco     06-11-2023 15:01