baldini bespoke fedora ravencrest heritage zwart baldini bespoke fedora ravencrest heritage zwart baldini bespoke fedora ravencrest heritage zwart baldini bespoke fedora ravencrest heritage zwart
baldini bespoke fedora ravencrest heritage zwart baldini bespoke fedora ravencrest heritage zwart baldini bespoke fedora ravencrest heritage zwart baldini bespoke fedora ravencrest heritage zwart
baldini bespoke fedora ravencrest heritage zwart
Maak kennis met de buitengewone "Baldini Ravencrest Heritage Fedora" - een tijdloos stuk vakmanschap
€ 165,00
Prijs per stuk
 

    Maak kennis met de buitengewone "Baldini Ravencrest Heritage Fedora" - een tijdloos stuk vakmanschap dat zijn oorsprong vindt in de Italiaanse traditie en vervolmaakt is in onze eigen atelier in Utrecht. Deze haarvilt hoed belichaamt een unieke combinatie van elegantie en gedurfdheid.

De Ravencrest Heritage is met liefde en zorg vervaardigd in Italië, waar de ambachtslieden de fijnste materialen hebben geselecteerd en met meesterschap hebben verwerkt. Met trots brengen we deze hoed naar je toe, een ware testament van Italiaans vakmanschap. 

Er is maar een "Ravencrest Heritage" hoed en deze is gemaakt in maat 57. 

De hoed is gemaakt van 100% haarvilt, is subtiel gebiesd en afgewerkt met een prachtig pied de poule lint rondom de bol, wat een vleugje verfijning en stijl toevoegt. De lederen straps geven een vleugje luxe en voegen een eigentijds accent toe aan het klassieke ontwerp. Als kroon op het werk sieren veren deze Fedora en brengen ze een dynamisch element van schoonheid en individualiteit.

De hoed straalt karakter uit en biedt een ongeëvenaarde uitstraling. Deze bespoke hoed is met zorg en aandacht tot in de kleinste details gepersonaliseerd in onze atelier in Utrecht, waardoor elk exemplaar uniek is en speciaal voor jou is gemaakt.

Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of je dagelijkse stijl naar een hoger niveau wilt tillen, de Ravencrest Heritage Fedora voegt een onmiskenbare flair toe aan elke outfit. Met zijn tijdloze schoonheid en gedurfde accenten zal deze hoed je onderscheiden van de massa en een statement maken waar je ook gaat.

 

Let op! Deze hoed valt klein!

 

 

De kleur op de foto kan afwijken van het geleverde product. Dit komt door het gebruik van studiolampen om het product te belichten en de afstelling van uw beeldscherm. Houdt hier rekening mee.

 

 

Hoedenonline - Hoedenzaak Jos van Dijck. Sinds 1923 een familiebedrijf.