bailey fedora warlick panama natural charcoal and rust bailey fedora warlick panama natural charcoal and rust
bailey fedora warlick panama natural charcoal and rust bailey fedora warlick panama natural charcoal and rust
bailey fedora warlick panama natural charcoal and rust
De Warlick is een klassieke panama hoed in een moderne "Grad-Crown" met een meerkleurige dip-dye rand. Gemaakt van 100% Toquilla Palm.
€ 183,50
Prijs per stuk
 

Eén van de beste Amerikaanse bedrijven die vroeger hoeden maakte voor alle sterren - vandaar de naam Bailey Hats of Hollywood.

De Warlick is een klassieke panama hoed in een moderne "Grad-Crown" met een meerkleurige dip-dye rand. Gemaakt van 100% Toquilla Palm, elke streng wordt geverfd voordat ze samen worden geweven om een bijna dip-dyed uiterlijk te creëren. De Warlick is afgewerkt met een dubbele diagonale Japanse grosgrain band en kenmerkende gedompelde nagel.


Opmerking: deze hoed is behandeld om er uniek uit te zien. Geen twee hoeden zullen er ooit hetzelfde uitzien. Rafels, gaten en kleur kunnen in de loop van de tijd veranderen, wat zowel jou als je hoed extra charme en karakter geeft.

De kleur op de foto kan afwijken van het geleverde product. Dit komt door het gebruik van studiolampen om het product te belichten en de afstelling van uw beeldscherm. Houdt hier rekening mee.
 

Hoedenonline - Hoedenzaak Jos van Dijck. Sinds 1923 een familiebedrijf.