bailey fedora traveller stansfield panama latte bailey fedora traveller stansfield panama latte bailey fedora traveller stansfield panama latte
bailey fedora traveller stansfield panama latte bailey fedora traveller stansfield panama latte bailey fedora traveller stansfield panama latte
bailey fedora traveller stansfield panama latte
Eén van de beste Amerikaanse hoeden producenten die ook vroeger al hoeden maakte voor alle sterren - vandaar de naam Bailey Hats of Hollywood. De Stansfield is een handgeweven echte...
€ 192,50
Prijs per stuk
 

Eén van de beste Amerikaanse hoeden producenten die ook vroeger al hoeden maakte voor alle sterren - vandaar de naam Bailey Hats of Hollywood.

De Stansfield is een handgeweven echte panama fedora. Het Pananma-stro is met de hand geweven in Ecuador en afgewerkt en bijgesneden in de VS.
De Stansfield is een klassieke turn-down rand fedora en is afgewerkt met een lederen band en een multi-color koord. De Stansfield is een klassieke lente- en zomeroptie voor hoedenliefhebbers. Het is een optimale hoed voor van alles, van resort- en strandvakanties tot zomerconcerten en festivals.


Opmerking: deze hoed is behandeld om er uniek uit te zien. Geen twee hoeden zullen er ooit hetzelfde uitzien. Rafels, gaten en kleur kunnen in de loop van de tijd veranderen, wat zowel jou als je hoed extra charme en karakter geeft.

De kleur op de foto kan afwijken van het geleverde product. Dit komt door het gebruik van studiolampen om het product te belichten en de afstelling van uw beeldscherm. Houdt hier rekening mee.