Portaluri Deluxe Kasjmier Ivy Pet Camel

Deze prachtige moderne versie van de klassieke platte pet is van Portaluri uit Italië. De pet is ontworpen en gemaakt in Italië met uitmuntend vakmanschap. De pasvorm, vormgeving en afwerking zijn ...

€ 139,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Deze prachtige moderne versie van de klassieke platte pet is van Portaluri uit Italië. De pet is ontworpen en gemaakt in Italië met uitmuntend vakmanschap. De pasvorm, vormgeving en afwerking zijn perfect. De stof van deze pet is gemaakt van 100% kasjmier en is afgewerkt met een warme voering en een semi harde klep. Deze kwaliteit is ideaal voor het winterse weer en garandeert ook een optimaal draagcomfort.
De firma Giuseppe Portaluri & Figli s.n.c. begon in 1965, bekroond met de benoeming van oprichter Giuseppe Portaluri tot "Cavaliere del Lavoro". Het bedrijf heeft een grote marktherkenning, produceert hoeden, petten, sjaals en (op het moment ) mondmaskers naar de behoeften van warenhuizen, boetieks en bekende internationale merken.

De kleur op de foto kan afwijken van het geleverde product. Dit komt door het gebruik van studiolampen om het product te belichten en de afstelling van uw beeldscherm. Houdt hier rekening mee.

Hoedenonline - Hoedenzaak Jos van Dijck. Sinds 1923 een Familie Bedrijf.

Laatst bekeken producten