Bailey Parson Fedora Toquilla Palm TEA STAIN Bailey Parson Fedora Toquilla Palm TEA STAIN Bailey Parson Fedora Toquilla Palm TEA STAIN
Bailey Parson Fedora Toquilla Palm TEA STAIN Bailey Parson Fedora Toquilla Palm TEA STAIN Bailey Parson Fedora Toquilla Palm TEA STAIN
Bailey Parson Fedora Toquilla Palm TEA STAIN
Eén van de beste Amerikaanse bedrijven die vroeger hoeden maakte voor alle sterren - vandaar de naam Bailey Hats of Hollywood. De Parson van Bailey of Hollywood is van Toquilla...
€ 169,50
Prijs per stuk
 

Eén van de beste Amerikaanse bedrijven die vroeger hoeden maakte voor alle sterren - vandaar de naam Bailey Hats of Hollywood.

De Parson van Bailey of Hollywood is van Toquilla palmvezel gemaakt. De 'strohoed' van palmvezel is van hoogwaardig kwalieit.De Parson is een klassieke echte Panama Fedora met westerse invloeden. Het is versierd met een dun ribslint en afgewerkt met een rand in contrastkleur. De Parson heeft een medium rand die omhoog kan worden gezet. De body van de Parson-hoed wordt met de hand geweven in Ecuador en vervolgens hier in de VS zorgvuldig gevormd en bijgesneden.
De Parson maakt deel uit van de Bailey of Hollywood Breed-collectie, een groep hoeden die de meer experimentele, avant-garde stijlpioniers vertegenwoordigen. De hoed is voor de hoedenliefhebber. Het is een fenomenale hoed voor resort- en strandvakanties tot zomerconcerten en festivals.

Opmerking: deze hoed is behandeld om er uniek uit te zien. Geen twee hoeden zullen er ooit hetzelfde uitzien. Rafels, gaten en kleur kunnen in de loop van de tijd veranderen, wat zowel jou als je hoed extra charme en karakter geeft.

De kleur op de foto kan afwijken van het geleverde product. Dit komt door het gebruik van studiolampen om het product te belichten en de afstelling van uw beeldscherm. Houdt hier rekening mee.