jos van dijck pork pie wolmix tweed bruin jos van dijck pork pie wolmix tweed bruin jos van dijck pork pie wolmix tweed bruin
jos van dijck pork pie wolmix tweed bruin jos van dijck pork pie wolmix tweed bruin jos van dijck pork pie wolmix tweed bruin
jos van dijck pork pie wolmix tweed bruin
Maak kennis met de Jos van Dijck Pork Pie Wol Tweed DonkerBruin, een stijlvolle winterhoed van ons eigen huismerk Jos van Dijck.
€ 39,95
Prijs per stuk
 

Maak kennis met de Jos van Dijck Pork Pie Wol Tweed DonkerBruin, een stijlvolle winterhoed van ons eigen huismerk Jos van Dijck. Deze tijdloze pork pie hoed is met toewijding ontworpen door Hoedenzaak Jos van Dijck en exclusief voor ons vervaardigd in het schilderachtige Toscane, Italië.

De hoed is gemaakt van hoogwaardige wol in een aansprekend tweedpatroon. Zijn verfijnde ontwerp en superieure vakmanschap stralen elegantie en warmte uit. Dankzij zijn tijdloze uitstraling past deze hoed bij zowel klassieke als eigentijdse outfits.

Laat u niet misleiden door de foto, want de kleur van het geleverde product kan iets afwijken door variaties in studiolicht en beeldscherminstellingen. Kies voor ongeëvenaarde stijl en warmte met de Jos van Dijck Pork Pie Wol Tweed DonkerBruin, de perfecte metgezel voor de koude winterdagen.
 

Hoedenonline - Hoedenzaak Jos van Dijck. Sinds 1923 een familiebedrijf.