borsalino fedora quito panama natural en latte borsalino fedora quito panama natural en latte borsalino fedora quito panama natural en latte borsalino fedora quito panama natural en latte borsalino fedora quito panama natural en latte borsalino fedora quito panama natural en latte
borsalino fedora quito panama natural en latte borsalino fedora quito panama natural en latte borsalino fedora quito panama natural en latte borsalino fedora quito panama natural en latte borsalino fedora quito panama natural en latte borsalino fedora quito panama natural en latte
borsalino fedora quito panama natural en latte
Een prachtige en stijlvolle panamahoed, gemaakt door Borsalino uit Italie.
€ 239,95
Prijs per stuk
 

Een prachtige en stijlvolle panamahoed, gemaakt door Borsalino uit Italië (Piemonte).

Het panama materiaal is van nature warmte en vochtregulerend, uitermate geschikt voor een zomers gebruik.
De hoed is gemaakt in een zogenaamde 'klassieke Bogart' stijl, afgewerkt met een stijlvol ribslint.
De Panama kwaliteit is Brisa.

De Borsalino Zomer collectie zit vol energie!
De Quito Panama fedora hoed met zijn brede rand van 7,5 cm, 3 cm hoog grosgrain latte kleurig ribslint en gouden Borsalino-logo, geeft een gave stijl aan de drager.
Gemaakt van natuurlijke palmvezels, handgevlochten door Ecuadoraanse ambachtslieden en met de hand vervaardigd door de ambachtslieden van Borsalino in Alessandria, Italië.


PRODUCT ZORG
Volg deze eenvoudige stapsgewijze tips om voor uw Borsalino-hoed te zorgen:
Om de vorm te behouden, tilt u de hoed met beide handen op met zowel de voor- als achterrand. Grijp de gleuven van de kroon niet hard. Hang de hoed ook niet op.

Gebruik een droge, zachte doek om stof te verwijderen.
Om het panamavezel flexibel te houden, dept u het voorzichtig met een vochtige doek of een water benevelaar/ spray.

Om kleine vlekken uit het materiaal te verwijderen, brengt u een paar druppels reinigingsmiddel op uw vingers aan en brengt u lichte cirkelvormige bewegingen aan op de vlek. Daarna kunt u het afnemen met een vochtige (schone) doek.

Zweetvlekken op de canneté zweetband die de binnenkant van de hoed siert kan schoongemaakt worden door zachtjes te wrijven met een katoenen doek, hierbij kan er gebruik gemaakt worden van een kleine hoeveelheid vlekverwijderaar (wij bij
Hoedenzaak Jos van Dijck gebruiken wasbezine bij hardnekkige vet), waarbij u het gegraveerde gouden Borsalino-logo vermijdt (anders verdwijnt het logo sneller).


Als de hoed nat wordt, dep hem dan met een zachte doek en laat hem drogen op een goed geventileerde plaats uit de buurt van direct licht en warmte.
Houd de hoed uit de buurt van direct licht (achter een raam), teveel vocht en hitte.

* Borsalino is niet verantwoordelijk voor schade aan het product als gevolg van alternatief gebruik of onderhoud dat niet in overeenstemming is met de instructies die hier worden gegeven.


De kleur op de foto kan afwijken van het geleverde product. Dit komt door het gebruik van studiolampen om het product te belichten en de afstelling van uw beeldscherm. Houdt hier rekening mee.

 

Hoedenonline - Hoedenzaak Jos van Dijck. Sinds 1923 een familiebedrijf.