Tasmin Bailey Tasmin Panama Fedora Naturel MULTI Bailey Tasmin Panama Fedora Naturel MULTI
Tasmin Bailey Tasmin Panama Fedora Naturel MULTI Bailey Tasmin Panama Fedora Naturel MULTI
Bailey Tasmin Panama Fedora Naturel MULTI
De Tasmin maakt deel uit van de Bailey of Hollywood Poet-collectie, deze echte Panama-stijl is een stoere, comfortabele optie voor het lente- en zomerseizoen. Het is een geweldige hoed om mee te nemen
€ 177,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Eén van de beste Amerikaanse hoedenbedrijven die vroeger hoeden maakte voor alle sterren - vandaar de naam Bailey Hats of Hollywood. Gemaakt en ontworpen in de VS. 

De Tasmin Panamahoed is een luxe, lichtgewicht van natuurlijke stro zomerhoed. Panama is een palmvezel van Ecuadoriaanse oorsprong en krijgt zijn naam van de hoed die werd gedragen tijdens de bouw van het Panamakanaal. De hoeden zijn gemaakt van natuurlijk biologisch afbreekbare palmvezel , afkomstig van de Toquillapalm. Het weven van de vezels kan maanden kunnen duren voor er één hoed gemaakt is. De Tasmin wordt geblokkeerd en afgewerkt in de VS met een gepassioneerde focus op maken prachtig vervaardigde hoeden.

De kroon is gevlochten in een multi gekleurde palmvezel, dit geeft een uniek uiterlijk. De rand is 7 cm breed en de kroon is afgewerkt met een lederen band. 

De Tasmin maakt deel uit van de Bailey of Hollywood Poet-collectie, deze echte Panama-stijl is een stoere, comfortabele optie voor het lente- en zomerseizoen. Het is een geweldige hoed om mee te nemen als je op reis bent, naar een muziekfestival gaat of een aan het relaxen bent bij je favoriete natuurgebied!