Panizza Siena Fedora Furfelt Nero

Een prachtige en unieke fedora van premium haarvilt uit Portugal, ontworpen door Hoedenzaak Jos van Dijck in samenwerking met Panizza uit Italië (Toscana). De kwaliteit is weergaloos! Afgewerkt me...

€ 229,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Een prachtige en unieke fedora van premium haarvilt uit Portugal, ontworpen door Hoedenzaak Jos van Dijck in samenwerking met Panizza uit Italië (Toscana).

De kwaliteit is weergaloos! Afgewerkt met een satijnen voering en lederen zweetband.
Om de kroon een ribslint en stormelastiek. De rand van de hoed is 9,3 cm is breed en de afwerking van de rand is gesneden. Het vilt is extra geâppreteerd, dit is een lak die in het vilt trekt waardoor het vilt sterk aanvoelt en kwaliteit uitstraalt.

De kroon is 14 cm hoog, de extra hoge kroon heeft een Chassidisch uiterlijk. De hoed is hét symbool van vroomheid in de typische Joodse mannenwereld. Elke Joodse groep heeft zijn eigen mode, waar de details verschillen.

De kleur op de foto kan afwijken van het geleverde product. Dit komt door het gebruik van studiolampen om het product te belichten en de afstelling van uw beeldscherm. Houdt hier rekening mee.

Het konijnenhaar is een restproduct van de voedselindustrie.

Laatst bekeken producten