Cadeaubon  t.w.v. €50,00
Cadeaubon t.w.v. €50,00

Zoekt u een orgineel cadeau? Zoek dan niet verder! Met een online cadeaubon van Hoedenzaak Jos van Dijck zit u altijd goed. Deze cadeaubon kan ingewisseld worden in de webshop of in onze fysieke wi...

€ 50,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Zoekt u een orgineel cadeau? Zoek dan niet verder!
Met een online cadeaubon van Hoedenzaak Jos van Dijck zit u altijd goed. Deze cadeaubon kan ingewisseld worden in de webshop of in onze fysieke winkel.

Besteld u een
online cadeaubon bij ons, dan kunt u kiezen voor een digitale of een fysieke cadeaubon. 


Als u voor een digitale cadeaubon kiest, krigt u van ons een PDF toegestuurd via email met een unieke code en gebruiksaanwijzing daarin verwerkt. Aangezien dat er aan deze optie geen verzendkosten zijn verbonden, moet u tijdens het bestelproces kiezen voor de leveringsoptie  “afhalen”; er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht.

Kiest u voor een fysieke cadeaubon, dan dient u voor de leveringsoptie “verzenden” te kiezen. Mocht u de cadeaubon feestelijk verpakt wilt hebben, kunt u tijdens het bestelproces bij afleveroptie “cadeauverpaking” kiezen.
U kunt de fysieke cadeaubon naar uw eigen adres laten sturen of naar het adres van de ontvanger. Tijdens het bestelproces, kunt u dan bij de persoonsgegevens de optie “afleveradres, indien anders” kiezen.  
De bon is één jaar geldig, dient in één keer besteed te worden en is niet inwisselbaar voor geld. Online is er een code per bestelling toegestaan.

Veel plezier met geven!

Laatst bekeken producten