Tilley T3 Snap Up Brim Naturel Green

De Tilley T3 Cotton is de ideale hoed voor sportieve activiteiten. De snap-up rand is afgeleid uit het leger, de drukknopen zijn zo ontworpen dat deze de rand van de hoed uit de weg te houden, tege...

€ 89,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De Tilley T3 Cotton is de ideale hoed voor sportieve activiteiten. De snap-up rand is afgeleid uit het leger, de drukknopen zijn zo ontworpen dat deze de rand van de hoed uit de weg te houden, tegenwoordig biedt de snap-up rand extra stabiliteit in winderige omstandigheden (zoals op het water). Dus of je nu op zee of op het land bent, deze hoed zal je beschermen tegen zon en regen!

Ontworpen en geproduceerd in Canada door Tilley. De T3 heeft ook een koord die zowel onder de kin als het achterhoofd gezet kan worden. Hierdoor zal de hoed niet zomaar afwaaien.

Ook is in de bol van de hoed een schuimrubberen laag geplaatst, dit heeft als functie dat de hoed blijft drijven indien hij in het water belandt.

Alle Tilley hoeden zijn door het bedrijf zelf verzekerd tegen verlies en of schade in de eerste twee jaar na aankoop. (Registreer wel uw aankoop bij Tilley)

Specificaties
Voor & Achter: 2 3/4 inch"; Zijkanten: 2 3/8 inch"
Gewicht: 153 gram
Stof: 100% katoen

Onderkant van de rand is donkergroen

Verzorging: fijnwas of handwas in de machine (geen hoge toeren).
Vorm met de hand opnieuw. Laat aan de lucht drogen, absoluut niet in de droger. 
Was het regelmatig of niet-verwijderbare zweetvlekken zullen het beschadigen en mogelijk laten rotten.

Laatst bekeken producten