Stetson Andalusia Amish Fur Felt Fedora BLACK
Stetson Andalusia Amish Fur Felt Fedora BLACK

STETSON, the American icon! De Andalusia is een klassieke hoed met een brede, lichte curve omhoog, rand.  Opvallend model, één die je niet vaak ziet! Een zorgvuldig vervaardigde haarviltenhoed van...

€ 218,50
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

STETSON, the American icon!

De Andalusia is een klassieke hoed met een brede, lichte curve omhoog, rand. 
Opvallend model, één die je niet vaak ziet!
Een zorgvuldig vervaardigde haarviltenhoed van Stetson combineert klassiek design met functionaliteit. Het hoogwaardige haarvilt zorgt ervoor dat de hoed weerbestendig en ook aangenaam warm is. De brede rand van 7,5 cm geeft het gezicht perfect schaduw, terwijl de typische inkepingen in de kroon de outdoorhoed een tijdloze elegantie geven.
De kroon is ong. 11,5 cm en geaccentueerd door een effen ripsband met strik afwerking en de rand is afgewerkt met een dunner bijpassend ribslint.
Een fantastische (waterafstotende) hoed, voor heren én dames, ziet er gaaf uit bijvoorbeeld op een spijkerbroek en een leren jas.

Handgemaakt in de EU, Tjechië. 

HANDMADE             WATER RESISTENT

HANDMADE AND WATER-REPELLENT

De kleur op de foto kan afwijken van het geleverde product. Dit komt door het gebruik van studiolampen om het product te belichten en de afstelling van uw beeldscherm. Houdt hier rekening mee.

Hoedenonline - Hoedenzaak Jos van Dijck. Sinds 1923 een familiebedrijf.

Laatst bekeken producten