House of Ord BELLA outdoor Fedora IVORY & BLACK
House of Ord BELLA outdoor Fedora IVORY & BLACK

Het merk House of Ord - Cape Town heeft een unieke stijl in hoeden geïnspireerd door de zonovergoten dagen in Zuid-Afrika. House of Ord - Cape Town is een hoedenmerk dat zich richt op stijlvolle U...

€ 55,00
Prijs per stuk

Het merk House of Ord - Cape Town heeft een unieke stijl in hoeden geïnspireerd door de zonovergoten dagen in Zuid-Afrika.

House of Ord - Cape Town is een hoedenmerk dat zich richt op stijlvolle UV-bescherming. Deze zonnehoeden zijn modieus, comfortabel en functioneel en ontworpen voor een actieve, outdoor-lifestyle.

House of Ord - Cape Town maakt gebruik van hoogwaardige materialen en zijn makkelijk in omvang aan te passen wat het draagcomfort bevorderd. De hoeden zijn zowel in Australië als Zuid Afrika getest om zo hun UPF50+ certificering te krijgen. Beide landen hebben hoge UVA- en UVB zonnestraling. In Australië zijn de zonnehoeden getest door ARPANSA (Australian Radiation Protection and Nuclear Safety Agency) en in Zuid-Afrika door de Sefako Makgatho Health Sciences University (MEDUNSA).

In Zuid-Afrika heeft het gerespecteerde CANSA (Cancer Association of South Africa) tevens het CANSA Smart Choice Seal toegekend..

De BELLA is een zomerse Outdoor Fedora stijl hoed met een maat verstelsysteem met koord  in de binnenkant van de hoed. Hierdoor kunt u de hoed prettig aanpassen naar uw hoofdmaat. 

Altijd stijlvol, deze Polybraid zonnehoed in outdoor stijl heeft een bredere rand voor uitstekende bescherming tegen de zon en wordt aangevuld met een dunne riemafwerking. Combineer met je favoriete outfit voor een casual maar stijlvolle look.

Het materiaal is 100% polyester. Het materiaal is hierdoor makkelijk te onderhouden, met een klein zeepsopje bijvoorbeeld. De rand van de hoed is 7,5 cm breed en de kroon is op zijn hoogste punt 12 cm.

De kleur op de foto kan afwijken van het geleverde product. Dit komt door het gebruik van studiolampen om het product te belichten en de afstelling van uw beeldscherm. Houdt hier rekening mee.

 

Laatst bekeken producten