Hatland Zuidwester Donker Groen

Met deze zuidwester ben je goed beschermd tegen weer en wind. De hoed heeft een rand die aan de achterkant iets verder doorloopt en is gemaakt van 100% gewaxt katoen, met gewaxt katoenen oorkleppen...

€ 39,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Met deze zuidwester ben je goed beschermd tegen weer en wind. De hoed heeft een rand die aan de achterkant iets verder doorloopt en is gemaakt van 100% gewaxt katoen, met gewaxt katoenen oorkleppen en kinband.  De verlengde achterkant is wel zo handig, want zo is ook je nek beschermd tegen het aflopende water.
Regent het even niet dan vouw je de hoed eenvoudig op en neem je ‘m gemakkelijk overal mee naar toe. Dankzij het verstelbare koord blijft de hoed goed op zijn plek, zelfs in een flinke hoosbui. Daarnaast is deze zuidwester uitermate geschikt voor op de fiets, want je kunt moeiteloos mee achterom kijken. Laat die regen maar komen!De kleur op de foto kan afwijken van het geleverde product. Dit komt door het gebruik van studiolampen om het product te belichten en de afstelling van uw beeldscherm. Houdt hier rekening mee.

Hoedenonline - Hoedenzaak Jos van Dijck. Sinds 1923 een Familie Bedrijf.

Laatst bekeken producten