Caridei Handschoenen ♀ Nappa Leder Marronne/Camel Split

Prachtige Nappa lederen dames handschoenen, ontworpen en geproduceerd door Caridei.   Caridei is een Napolitaanse handschoenmeester-familie, zij oefenen het eeuwenoude beroep uit met oneindige pa...

€ 89,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Prachtige Nappa lederen dames handschoenen, ontworpen en geproduceerd door Caridei.

 

Caridei is een Napolitaanse handschoenmeester-familie, zij oefenen het eeuwenoude beroep uit met oneindige passie en fenomenale resultaten sinds 1860. Het bedrijf telt nieuwe generaties stylisten om in elke creatie de verfijning en de techniek van het verleden te laten doordringen met de modetrends van het heden, met respect voor de eisen van de klantenkring van mannen en vrouwen. 

 

Afgewerkt met een kasjmier wollen voering, elastiek split detail aan de polsen en contrast kleur splitten bij de wijsvinger en pink.

Twijfelt u met de maat? Kom langs in de winkel  en probeer verschillende maten. De handschoenen moeten nauw aansluiten, niet knellend, en moeten het uiteinde van uw vingertoppen bedekken zonder teveel extra ruimte. Een leren handschoen moet om uw hand passen zoals een leren jas om uw lichaam past - nauwsluitend, niet super strak. Houdt er rekening mee dat het leer ook nog uitloopt, bij elke keer dat de handschoenen worden uitgedaan en aandoen versoepelt het leer ook.

Laatst bekeken producten