Bailey Relik LiteStraw Fedora / Naturel Taupe

Eén van de beste Amerikaanse hoedenbedrijven die vroeger hoeden maakte voor alle sterren - vandaar de naam Bailey Hats of Hollywood. De Relik is een LiteStraw® Fedora style hoed met een middelgrot...

€ 134,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Eén van de beste Amerikaanse hoedenbedrijven die vroeger hoeden maakte voor alle sterren - vandaar de naam Bailey Hats of Hollywood.

De Relik is een LiteStraw® Fedora style hoed met een middelgrote rand en gleufkroon die je koel houdt en beschermd tegen de zon. De klassieke fedora is afgewerkt met een Japans grosgrain lint geaccentueerd met een gekleurde gepipte rand en een fijn geweven zweetband voor extra comfort in de zomerse warmte. De Relik is met de hand vervaardigd in de VS met natuurlijke materialen.

De Shantung 'strohoed' is gemaakt van hoogwaardig papier dat tot een fijn garen is gerold en vervolgens is geweven; een proces geperfectioneerd door de Japanners in het vroegere 610 A.D.

Lichtgewicht en zeer sterk, de fijn geweven Shantungs van Bailey of Hollywood zijn geglazuurd met hun eigen LiteStraw®-afwerking voor een soepel gevoel, waterafstotende eigenschappen en verbeterd vormbehoud.

De rand is 7,5 cm breed en de kroon is 10 cm hoog.

Laatst bekeken producten