Bailey Giger Fedora Toquilla Palm BLUE SURF PLAID Bailey Giger Fedora Toquilla Palm BLUE SURF PLAID Bailey Giger Fedora Toquilla Palm BLUE SURF PLAID
Bailey Giger Fedora Toquilla Palm BLUE SURF PLAID Bailey Giger Fedora Toquilla Palm BLUE SURF PLAID Bailey Giger Fedora Toquilla Palm BLUE SURF PLAID
Bailey Giger Fedora Toquilla Palm BLUE SURF PLAID
Eén van de beste Amerikaanse bedrijven die vroeger hoeden maakte voor alle sterren - vandaar de naam Bailey Hats of Hollywood. De Giger van Bailey of Hollywood is van Toquilla...
€ 167,50
Prijs per stuk
 

Eén van de beste Amerikaanse bedrijven die vroeger hoeden maakte voor alle sterren - vandaar de naam Bailey Hats of Hollywood.

De Giger van Bailey of Hollywood is van Toquilla palmvezel gemaakt. Een 'strohoed' van palmvezel is van hoogwaardig kwalieit. Het model heeft een traanvormige kroon, een 6cm (2 3/8"inch) rand en Japanse grosgrain ribslint. De op maat gewoven strohoed begint zijn reis in Ecuador en wordt voltooid in de VS waar het gevormd is, getrimd, en voorzien wordt van een zweetband.
De Giger Fedora maakt deel uit van de Bailey of Hollywood Breed-collectie, een groep hoeden die de meer experimentele, avant-garde stijlpioniers vertegenwoordigen. Deze Panama is voor de hoedenliefhebbers. Het is een geweldige hoed van resort- en strandvakanties tot zomerconcerten en festivals.

Opmerking: deze hoed is behandeld om er uniek uit te zien. Geen twee hoeden zullen er ooit hetzelfde uitzien. Rafels, gaten en kleur kunnen in de loop van de tijd veranderen, wat zowel jou als je hoed extra charme en karakter geeft.

De kleur op de foto kan afwijken van het geleverde product. Dit komt door het gebruik van studiolampen om het product te belichten en de afstelling van uw beeldscherm. Houdt hier rekening mee.